De IT-wereld verandert met rasse schreden. Dat beseffen wij als geen ander. Voor elke applicatie, taal of programma heb je snel andere specialisten en specifieke kennis nodig. Wij zien in deze snel veranderende wereld, waar blockchain en IoT in opmars zijn, dat het een heuse uitdaging is voor bedrijven om een team innovatief en wendbaar te houden. Daarom specialiseren wij ons in nearshore IT-ondersteuning.

 

Wij zetten de verschillende specialismes van onze professionals flexibel in, waardoor jouw bedrijf snel resultaat aflevert. Jij hoeft niet meer te investeren in een hele IT-afdeling die alle kennis in huis heeft. Wij zorgen voor de afzonderlijke specialismes én de flexibiliteit die jij voor korte of langere tijd zoekt.

Onze professionals specialiseren zich o.a. in:

Al onze medewerkers zijn betrokken specialisten die opdrachten met plezier afronden, goed Engels spreken en uiteraard gedegen opgeleid zijn. Zij werken, indien mogelijk, vanop afstand. On premise is uiteraard altijd bespreekbaar.


De aanspreekpunten, onze consultants, zijn altijd Nederlandstalig en gevestigd in België of Nederland. Doen waar je goed in bent, gaat namelijk op voor al onze medewerkers.

Heb je vragen?

Wil je weten wat onze voordelige specialisten voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op